Psy Art is aangesloten bij Oncologie Netwerk Over betuwe. Het Oncologie Netwerk Overbetuwe bestaat uit zorgverleners die samenwerken in de eerstelijns zorg voor mensen die te maken krijgen met kanker en diegenen die naast hen staan.

De diagnose kanker kan heel ingrijpend zijn en veel onzekerheid met zich mee brengen. U kunt te maken krijgen met vermoeidheid, slaapproblemen en pijnklachten. Maar ook piekergedachten, somberheid, angst, aandacht- en geheugenproblemen kunnen u belemmeren om een nieuw evenwicht te vinden in deze moeilijke periode.

De psycholoog kan u en uw naasten uitleg, advies en behandeling geven. Met als doel om weer meer grip op uw leven te krijgen en meer kwaliteit van leven te ervaren.

Dit kan zowel op locatie als bij u in de thuissituatie, afgestemd op uw persoonlijke hulpbehoefte

http://www.oncologienetwerkmiddengelderland.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *