Vrouw, 63 jaar, individuele therapie 

Na een herseninfarct ben ik bijna blind geraakt, van een vrouw die 60 uur per week werkte zat ik ineens thuis kon niets was volledig afhankelijk van anderen. Cindy je hebt me fantastisch geholpen met je therapie. Fijn dat je bij mij thuis kwam zodat ik de deur niet uit hoefde. Nog steeds als ik het even niet zie zitten ga ik even terug in m’n lichaam en doe de dingen die je me geleerd hebt. Bedankt dat je er voor me was.

Vrouw, 65 jaar, individuele therapie

Fantastische hulp gehad door jou. Nu na deze moeilijke maanden heb ik nog steeds profijt ervan. Dank hiervoor.
Vrouw, 72 jaar, individuele therapie 

A. (70+) werd depressief. Basis van haar probleem was ’s nachts wakker worden, daarna niet inslapen en zich daarover opwinden en omgekeerd. Een slaapmiddel helpt wel iets maar niet lang. Dat is het halve werk, de angst om niet in te slapen de andere.Toen de opbouw naar de verkeerde kant weer was begonnen werd hulp gezocht bij Psy-art. Die was ondanks de coronaproblemen snel beschikbaar. Cindy hield de sessies via het scherm in … , een first! En het gevolg was weer rust, zich neerleggen bij het soms wakker worden, beter slapen. Een goed resultaat.

Vrouw, 75 jaar, individuele therapie

Met een paar sessies ben ik enorm geholpen om een pittige confrontatie in de familie-sfeer om te zetten in een positief resultaat. Daarmee was de breuk niet definitief en het vertrouwen weer hersteld. Daar ben ik zeer dankbaar voor.

Man, 21 jaar, individuele therapie

Ik wil u vertellen dat de behandeling echt goed heeft gewerkt! Ik heb vandaag een heel stuk gelopen en ik voelde me erg zelfverzekerd en sterk en had helemaal geen pijn wat jaren geleden was toen ik dit voor het laatst had! Ik vind het dus een goede behandeling die we zeker gaan voortzetten! Nu hoop ik dat dit goede gevoel zo blijft.

Man, 69 jaar, individuele therapie

Tot een paar maanden geleden ervoer ik altijd bepaalde angsten, vooral als ik met iemand in zijn auto meereed. Door twee sessies met Cindy kwamen wij erachter dat een ernstig ongeluk in het verleden een belangrijke oorzaak was en dat het daardoor in enige mate mijn leven beinvloedde. Ik kan op dit moment wel zeggen, dat ik er vanaf ben en mij erg prettig voel. Dank je wel Cindy.

Vrouw, 47 jaar, individuele therapie

Mijn chronische zieke lijf wil helaas niet altijd meewerken aan dat wat mijn hoofd mij ingeeft en daar liep ik behoorlijk in vast. Tel daarbij op de zorg voor twee kinderen en mantelzorg, ik stond op het punt volledig op te branden. Hoe zeer mijn omgeving of mijn behandelend arts mij op het hart drukten rust te nemen, dit lukte gelet op de omstandigheden niet altijd en waar het kon deed ik het niet. Vanaf het eerste moment voelde ik mij vertrouwd en op mijn gemak bij Cindy. Ze luistert, oordeelt niet en straalt rust uit. Dat heb ik als bijzonder prettig ervaren. Het is best moeilijk om je kwetsbaar op te stellen en dan is het fijn dat er iemand naar je luistert die tussen de regels door kan lezen en je daadwerkelijk helpt. Ze weet met simpel toe te passen tips je hoofd weer helder te krijgen en confronteert je zo met je eigen gedrag en hoe dat te veranderen, in mijn geval wat zachter zijn naar mijzelf toe en soms de boel de boel maar te laten en mijn omgeving in te schakelen voor hulp wanneer het teveel voor mij wordt. Gek genoeg zorgde dit ervoor dat ik alles beter op de rit heb gekregen en dat ik meer rust ervaar. Soms is het zaak dat een objectief iemand naar je situatie kijkt en je een hele praktische leidraad geeft. Cindy is een mens met een warm hart, ik zit nu veel lekkerder in mijn vel, iets waar ik Cindy erg dankbaar voor ben.

Janny, 81 jaar, individuele therapie

Door het verdriet om mijn man die dementeert lag ik ’s nachts te prakkiseren. Nu ik onder behandeling ben geweest is dat verdriet er nog wel, maar kan ik er mee omgaan. Daardoor wordt mijn leven ook weer prettiger.

Werkende vrouw, 44 jaar, individuele therapie

Omdat ik behoefte had om even te praten met Cindy Neijenhuis klopte ik bij haar aan en vertelde wat er speelde. Tijdens het gesprek heeft ze mij hele bruikbare tips meegegeven en ging ik met een goed gevoel weer naar huis. Ze heeft mij het juiste duwtje in de rug gegeven.

man, 78 jaar, individuele therapie

’s Nachts had ik zeer regelmatig last van hallucinaties en angsten. Ik schrok dan wakker en voelde me erg onrustig en ellendig. Soms was het ook moeilijk om weer rustig in slaap te vallen. Oorzaak hiervan is Vasculair Parkinsonisme waaraan ik lijd. Cindy Neijenhuis heeft mij begeleid om met deze wanen en angsten om te leren gaan en ze het hoofd te bieden. Het gaat nu goed met mij en die nare situaties ’s nachts, behoren inmiddels gelukkig tot het verleden. Haar hulp was zeer welkom, prettig en effectief!”

man, 43 jaar, individuele therapie

Na veel therapieën gericht op angsten en depressies kwam ik op het juiste moment bij Cindy uit. Bij haar ging ik me richten op acceptatie, waar ik net aan toe was. Zij had hele goede tips. Ik vond haar erg betrokken, praktisch en bevlogen.

Willy, 76 jaar, individuele therapie

Lieve Cindy, dank je wel voor je steun toen ik diep in de put zat en waar ik nu ook dank zij jou weer uit ben. Waar ik heel gelukkig mee ben. Nogmaals heel veel dank en alle goeds voor de toekomst.

echtpaar, 34 en 38 jaar, relatietherapie

Jij hebt ons bewust laten worden van eigen gedrag. Helpen herinneren wat we vroeger zo leuk vonden aan elkaar en we nu missen. Wij proberen dat weer terug te vinden door meer naar elkaar te luisteren en leuke dingen met het gezin te doen maar ook samen. Dit ook in kleine dingen door telefoons weg te leggen en een kaartspelletje aan tafel te doen. De sleur van het dagelijkse leven en het plannen soms even op de kop te gooien en spontaan iets anders doen!

vrouw, 67 jaar, individuele therapie

Enkele maanden geleden was ik vast gelopen in mijn denken, paniekaanvallen en een heel zeer lijf. Kwam bij Cindy terecht. Vanaf het eerste moment voelde het goed. Er was rust, aandacht, af en toe een speldeprik, maar ook mocht ik mezelf zijn en meedenken. Ik kreeg een zeer waardevolle tip die Truus heet en waar ik steeds goed mee uit de voeten kan. Hierdoor ben ik weer goed op weg en ga met de handvaten naast me weer verder. Bedankt hiervoor Cindy.

vrouw, 45 jaar, individuele therapie

Tijdens een behoorlijk grote crisis in mijn leven, was ik ten einde raad. Er gebeurde zoveel tegelijkertijd dat het ondraagbaar werd. Gelukkig kon ik met mijn verhaal bij Cindy terecht. Het was prettig om met haar te praten en mijn hart en hoofd te luchten. Ze luistert zonder oordeel. Veel aan gehad

Hetty, 75 jaar, individuele therapie

Ik heb heel veel gehad aan Cindy vanwege de rouwverwerking van m’n man. Ik zit nu prettiger in mijn vel en hoop dat dit zo doorzet.

Man,  35 jaar, individuele en relatietherapie

Door de sessies ben ik eerlijker geworden naar mijzelf, maar ook zeker binnen in mijn relatie. De angst om me te uiten naar diegene die me lief zijn, is nu veel minder geworden.

vrouw, 73 jaar, individuele therapie

De ondersteuning had ik op dat moment wel nodig. Dat je er toch over praten kunt met een ander geeft toch wel wat rust in je lichaam.

man, 37 jaar, individuele therapie

Nare gebeurtenissen uit het verleden zorgde voor angsten. Cindy heeft me hierbij geholpen en tegelijkertijd ook wat extra rust en vertrouwen gecreëerd door middel van wat inzichtelijke en leuke oefeningen. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen, want ik heb nu de liefde gevonden.

Vrouw, 72 jaar, individuele therapie

Ik heb in een paar consulten veel goede ervaringen gehad. Heel fijn en bedankt.

echtpaar, 34 en 42 jaar, relatietherapie

Na 2 sessies (bij cindy) werden al een aantal dingen duidelijk wat fout zat in de relatie. Na het advies elke avond even te praten met elkaar werden de gesprekken vanzelf langer en nuttiger. Mede door deze gesprekken werd ook duidelijk dat de relatie klaar was, stoppen moest. Zonder de therapie waren er meer vragen geweest achteraf. Dus ook als de relatie stopt na therapie kan deze nog wel degelijk nut hebben. Waarvoor nog dank.

vrouw, 38 jaar, individuele therapie

Wat ik vooral fijn vond is dat je door mijn lange verhaal heen er toch uit pikte dat ik last heb van een soort hooggevoeligheid. Dat je daar ook passende oefeningen voor hebt door mindfullness oefeningen.  Je hoort goed wat er gezegd wordt en hebt er een passende oplossing voor.

vrouw, 77 jaar, individuele therapie

Mevr. C.Neijenhuis heeft mij goed begeleid  met het verwerken van het totaal onverwacht overlijden van mijn man. Daarvoor mijn dank!

vrouw, 65 jaar, individuele therapie

De gesprekken met jouw hebben mij geholpen door naar mijn verhaal te luisteren en ook de tips om er mee om te gaan.

 vrouw, 35 jaar, individuele therapie

“I was suggested to approach Dr. Cindy by my attending GP for issues concerning few aspects in my life that were causing me to be in a crisis & panicky situation, so much so that my day to day life was getting affected. With Dr. Cindy’s help I was able to identify the problem areas, find acceptance & focus on getting back on my feet. It was very comfortable to talk to her; she held no judgement, was sympathetic & there for me when I needed an objective person in my life. She helped me with mind exercises so that I could focus on the positives rather than negatives. She is also very adjusting with her time, always ready to help and in fact even helped my through phone when she couldn’t meet me in person. Within few sessions I was doing better & hope to continue doing so in the future. I greatly appreciate all her help during my tough time!”